Ολυμπιακοσ Παοκ Κυπελλο / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981 - Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της .

Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. Ποιος θα σηκώσει το kύπελλο 20 χρόνια μετά; . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό.

Κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο . LIVE: ΛÎ'ΜΙÎ' - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ
LIVE: ΛÎ'ΜΙÎ' - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ from fws.gr
Ολυμπιακό στάδιο, αθήνα μονός τελικός, με παράταση και . 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια (21:00 cosmote sport 1) Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ .

Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( .

Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του kυπέλλου στις 22 mαΐου. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Ποιος θα σηκώσει το kύπελλο 20 χρόνια μετά; . Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο . Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό. Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει.

13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό.

13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 from 4.bp.blogspot.com
Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του kυπέλλου στις 22 mαΐου. Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό. Ολυμπιακό στάδιο, αθήνα μονός τελικός, με παράταση και . Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο . Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια.

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

Κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο . Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του kυπέλλου στις 22 mαΐου. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Ποιος θα σηκώσει το kύπελλο 20 χρόνια μετά; . Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. Ολυμπιακό στάδιο, αθήνα μονός τελικός, με παράταση και .

Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια (21:00 cosmote sport 1) Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό.

Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια (21:00 cosmote sport 1) legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1983-1984
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1983-1984 from 2.bp.blogspot.com
Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του kυπέλλου στις 22 mαΐου. Ολυμπιακό στάδιο, αθήνα μονός τελικός, με παράταση και . Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. Ποιος θα σηκώσει το kύπελλο 20 χρόνια μετά; . Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό.

Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του kυπέλλου στις 22 mαΐου. Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Ποιος θα σηκώσει το kύπελλο 20 χρόνια μετά; . 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Ολυμπιακό στάδιο, αθήνα μονός τελικός, με παράταση και . Ο δανεικός της μπριζ κρμέντσικ χαρίζει στον παοκ το κύπελλο ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό.

Ολυμπιακοσ Παοκ Κυπελλο / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981 - Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της .. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ο παοκ ήταν πιο έτοιμος από ποτέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι. Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του kυπέλλου στις 22 mαΐου. Κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο . Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό.

Ολυμπιακό στάδιο, αθήνα μονός τελικός, με παράταση και  ολυμπιακοσ. Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του kυπέλλου στις 22 mαΐου.